Gezellige haringparty 2021 vrienden Zuidertoren

Het was op zondag 20 juni een gezellige drukte bij de 2e haringparty voor de vrienden van de Zuidertoren.

De party werd namens het bestuur van de Stichting Behoud Zuidertoren geopend door Ger van Langen. Hij bedankte de aanwezigen mede namens Etty van de Veer voor de opkomst en voor hun steun aan het behoud van de Zuidertoren. Ook werd er een toelichting gegeven op de ambitieuze plannen rondom de toren.

Haring

Het is ieder jaar weer afwachten hoe de kwaliteit van de haring is. Volgens de aanwezigen was de haring “buitengewoon” van kwaliteit, lekker vet en fantastisch van smaak. Bovendien werd de vis ter plekke aan de kar schoongemaakt door haringmeester Rens van Langen en was dus heerlijk vers. De geslaagde haringparty voor de vrienden van de Zuidertoren werd georganiseerd in samenwerking met Strandhotel Om de Noord.

van groen naar stralend wit